АКТЬОРИ ОТ МЛАДЕЖКИЯ ТЕАТЪР- КОНТРОЛЬОРИ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ

0
1333

Не, не за да си доработват, поради недостатъчно заплащане или като своеобразна форма на протест срещу ниския бюджет за култура. А  в съвместна кампания с Центъра за Градска мобилност. Печеливши от акцията са и пътници и контрольори. Защото и на двете страни културата на общуване страда и има нужда от артистична намеса. А в случая обаче, по-важното бе, че печалбата имаше и реално измерение:


Актьорите Александър Хаджиангелов, Севар Иванов и Ахмед Юмер заедно с контрольорите от ЦГМ,  раздаваха талони за отстъпка на всички редовни пътници по линията на трамвай 7. А ,  получили талони в този ден, ще  могат да се възползват  от 50% намаление до края на календарната година за всички представления от репертоара на театъра.
Ето и фоторепортаж от събитието:

Да припомним, че кампанията „Спирка Младежки театър“ дава възможност на всички клиенти на ЦГМ, притежаващи карти за 12, 6, 3 месеца, студенти и ученици със заредени 3-месечни карти и всички пенсионери и инвалиди с карти да ползват 50% отстъпка от цената на билетите в театъра.

За целта те трябва да вземат  специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на ЦГМ. С този талон на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет. Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра (без гостуващи) до края на настоящия театрален сезон, както и за следващия – до края на годината.

Младежки театър „Николай Бинев“  кани всички любители на театралното изкуство да се възползват от намалението и да посетят спектаклите от репертоара.
Програмата на театъра може да видите тук:
http://mlt.bg/programa.php

Коментари

comments