„МАГИЯТА „МИНУТА Е МНОГО“

0
506

Най-новата книга, посветена на популярното телевизионно предаване. 4040 въпроса с томбола от едноименното предаване на БНТ – на щанда на Международния панаир на книгата.

На 12 декември 2019 г. от 16 ч. Издателска къща „Тип-топ прес” и Продуцентска къща „Хронотоп” представят „Магията „Минута е много” на Международния панаир на книгата в Националния дворец на културата. Това е седми по ред сборник в историята на популярното състезание, което излита за първи път в ефира на БНТ  преди 40 години. Съдържа 4040 въпроса и 4000 отговора от различни области на познанието, от станалите популярни рубрики „за всекиго по нещо“, „въпроси с повишена трудност“, както и зрителски загадки.

Вижте поканата

ВАЖНО!!! В тази книга са публикувани и изпратените от трикратните победители 40 въпроса, които са оставени без отговор. Оригиналният талон с отговорите се изпраща на адрес: София 1527, бул. „Васил Левски“ № 102, Издателска къща „Тип-топ прес“, най-късно до 15.01.2020 г. На рождения ден на състезанието – 22. 02. 2020 г. сред вярно отговорилите ще бъде теглена томбола и на късметлиите ще бъдат раздадени обичайните за предаването награди – пътуване в чужбина, уикенди за двама в спа-центрове, електроника, продукти на културната индустрия и др.

Книгата може да бъде закупена на щанд № 316 на Панаира на книгата и в книжарниците в страната. Информация за тегленето на томболата ще бъде публикувана в първите дни на Новата година на интернет страницата minutaemnogo.tv и във фейсбук групата „Да върнем „Минута е много“ отново на екран“.

 

Коментари

comments