„ТИШИНА“ е новият сингъл и видео на АЛЕК КИРЕВ

0
403

Една прекрасна и смислена песен за лятото. Лятото като убежище, като спасение, като любов…

Любителски кадри от почивка на двама влюбени прерастват в клип към песента „Тишина“, която ни приканва да се отдръпнем от лудостта на света и да намерим себе си във връзката с любимия човек.

В разгара на лятото на една година, която отново ни предизвиква, АЛЕК КИРЕВ представя новия си сингъл, който изглежда като продължение на предишната му издадена песен – “МЕЧТИ“. Позитивизмът, който се излъчва от тази песен, прераства в една спокойна увереност, че всичко което ни се случва, е за добро и това, което ще ни помогне да преминем през изпитанията, е тишината вътре в нас, споделена с любимия човек.

Режисьор на видеото към песента „ТИШИНА“ отново е Ясен Григоров (“Лили рибката“) стои зад видеата на „СЕВЕРНА ЗВЕЗДА“ и “МЕЧТИ“. Интересното е, че повечето от кадрите в клипа са правени без да има каквото и да е намерение да бъдат използвани в подобна продукция. Първоначално те са просто един прекрасен спомен на бягството от ежедневието на две сродни души. Видеото може да се види тук.

„ТИШИНА“ е четвъртият сингъл издаден от АЛЕК последните две години и по всичко изглежда, че той подготвя нов албум.

Акустичното му начинание започва през 2018г. с дебютния му албум „Да или не“ съдържащ десет трака. Преди това той е познат като фронтмен на алтернативната група „НЕМО“.

Следва „Северна звезда“ издадена през 2019, а през 2020 са издадени „Новата песен за теб“ и „МЕЧТИ“.

Всички песни издадени в рамките на соловото му начинание са достъпни в YOUTUBE, SPOTIFY, APPLE MUSIC и други.

Коментари

comments