В МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР ПРЕЗ „ЖЕНСКИЯ“ МЕСЕЦ – ДАМСКИ КОНЦЕРТ И ЛЮБИМИ ОПЕРЕТИ

0
639

Месец март в Музикалният театър е посветен на концертни вариации. На 7 март, неделя, от 17:00 часа е концертът „И все пак светът е красив”. Това е елегантно дамско парти с много музика и красота и  женски състав солисти и оркестранти.

Ще звучат незабравимите хитове на Едит Пиаф, Лара Фабиан, Марая Кери, Уитни Хюстън, Нат Кинг Коул, изпълнени от солистките на Музикалния театър. Подбрани са и  популярни песни от мюзикълите „Фантомът на операта”, „Обичам жена си”, от филма-мюзикъл „Кабаре” и от „Петият елемент” на Люк Бесон.

През месец март ще можете да видите концертната вариация „Страст в теноров регистър”. На 20  март, събота, от 19.00 часа и на 28 март, неделя, от 17.00 часа  теноровият  концерт е с участието на Владимир Грудков, Александър Панайотов, Стефан Петков, Пеньо Пирозов, Денко Проданов и Богомил Спиров.

Те ще изпълнят с много страст популярни канцонети, испански сарсуели, обичани арии от опери и оперети и още много любими мелодии. На концерта „Страст в теноров регистър” ще им акомпанира единствено роял, на който ще свирят Ана Ангелова и Румен Трайков. Концертът е създаден по идея на артист-солиста Пеньо Пирозов.

На 13-ти март (събота, от 19.00 часа) и 14-ти март (неделя, от 17.00 часа) гледайте най-новото заглавие в афиша на театъра – оперетата на Калман „Принцесата на цирка”. За първи път на сцената на театъра редом със солистите, хора и балета излизат и професионални  циркови артисти.

На 27 март, събота, от 19:00 часа е пищната постановка на Музикалния театър на „Царицата на чардаша”. Почитателите на оперетата ще се насладят на богатата оркестрация в музиката на Калман, силните любовни страсти между героите, както и на красивата хореография на спектакъла.

За малките зрители в програмата през март на Музикалния театър са най-новата постановка за деца – любимата на няколко поколения приказка от Валери Петров по музика на Георги Генков „Копче за сън” (20 март, събота, от 11:00 часа) и мюзикъла „Аладин” (21 март, неделя, от 17:00 часа) – по едноименната приказка от арабския епос.

 

Коментари

comments