МЕДИЙНО ОБУЧЕНИЕ С БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАУЗА

0
790

ИМИДЖ АКАДЕМИЯ  и Студио РЕ организират на 24 и 25 март 2018 г. двудневни обучения за ключови комуникационни умения с благотворителна кауза в помощ на журналиста Станислав Буковалов. Той претърпя две хирургически интервенции за отстраняване на аденом на хипофизата. Има усложнения, последвал е мозъчен абсцес и колегата се нуждае от допълнително лечение.

Обученията са тематични, свързани са с медиите, а лектори са журналистите Валери Тодоров, Паулиана Новакова и Радомира Михова.

24.03,  събота, от 11:00 до 17:00 часа, хотел Метрополитън, София

„УСПЕШЕН ГЛАС“ – комплексен тренинг на гласа

 Радомира Михова  ще даде базови умения за правилна говорна постановка, подобряване на артикулацията, дикцията, изказа, интонацията. Гласът се формира, като минава през различни енергийни центрове на нашето тяло, оцветява се в сърцето, а интонацията, която е неговата душа, се контролира от ума. Можем ли да го използваме по-добре? Гласът е уникален, издава всяко наше състояние? Как да открием природния си тон и най-приятния си глас? Как да въздействаме?  „Успешен глас“ е  комплексен тренинг на гласа, който открива резонаторите, подходящия глас,  правилното разпределяне на фразите и дишането,  контрола на емоциите.

16.00 ч. „Добър ден! Разговорът като общуване“ – гост лектор ще бъде Паулиана Новакова,  с авторски модул – смислен разговор за разговора, за  тайните на общуването,  което ни отваря вратите към нови познания и възможности. Едно от предаванията –легенди на БНР „Добър ден“, на което тя е била водеща от създаването му, години наред изгражда модел на разговор по различни теми – отворено, равнопоставено общуване, което  руши догми, предразсъдъци и стереотипи.  Разговорът не е просто говорене. Разговорът е  разбиране, възможност за  предаване на идеи, за постигане на цели, следователно разговорът е път към успеха

 25.03, неделя, от 11:00 до 17:00 часа, хотел Метрополитън, София

„МЕДИИТЕ И ПУБЛИЧНАТА РЕЧ“ – Майсторски клас на проф. Валери Тодоров

Изграждане на ключови комуникативни умения в публичната реч:
Какво трябва да знам? Какво трябва да мога? Какво искам да кажа?
Какво не бива да правя? Как да изработя свой стил и поведение?

Ще научите повече за медийните стандартни, функции, взаимовръзки, медийното поведение и изразни средства.  Какво е професионална етика? Как да анализираме, коментираме, как да се ситуираме в медиите? Поставяне на  акцент и упражняване  на ситуационен контрол, преодоляване на агресията. Отработване на поведение и защита при кризисни моменти.

Лекции и тренинги.

––––––––––

за регистрация на двете събития:

www.radomira.bg

тел. 0893 524 908

glas@radomira.bg

Коментари

comments