ДНЕС ЛИ Е ДЕНЯТ? ДЪНОТО НА ДЪНОТО, КОЕТО ОЩЕ НЕ Е ДЪНОТО

0
827

Медиите достигнаха дъното. Не всички. Една от тях, условно бих я нарекъл медия,  е на дъното на дъното, което май още не е дъното, след като си позволи да публикува лични снимки на годеницата на един от кандидатите за кмет на София и обеща да продължи в този дух….

На някого може да му се сторят порнографски публикуваните снимки, но те имат личен характер и са на човек, който не е публична личност и не е замесен в политическата конюнктура. А и публичното унижение на жена едва ли е мъжка постъпка.

Стигнахме дотук с безотговорното падение на политическия морал и превръщането на медиите в слуги на най-долните страсти, в манипулатори на общественото мнение и задкулисни кадровици. Няма защо да се учудваме, че сме на 111-то място по свобода на медиите, след като парламентът /!/ назначи за член на медийния регулатор /СЕМ/ една от телефонистките  на една от закупените от наши хора неотдавна телевизии.

С този акт на един жълт интернет сайт България излезе на първо място по медийни свободи. Жалко, че изданието, което си позволи да ни изцапа, не е вестник. Можеше да ни бъде от полза.

Редколегията на ОБАЧЕ.БГ се присъединява към възмущението  на колегите от поведението и публикациите на ПИК.

Коментари

comments