ПРЕМЕРЕНИЯТ РИСК ВИНАГИ СИ ЗАСЛУЖАВА

0
938

 

Тя е жена, която обича предизвикателствата.

Тя е фотограф- любител. Но снима професионално.

Зодия Стрелец. Подходяща за фотограф.

„Обичам да поемам рискове и да се доближавам до границата на възможностите си, за да открия на какво съм способна. Независимо с какво се захващам, го правя с устрем и докрай. Това ми помага във всяко едно начинание. Хобито ми е фотографията. Обичам да пътувам и да запечатвам с камерата си всяко  преживяване и емоции. Преди няколко години,след като покорих връх “Ухуру пик – Килиманджаро “, бях на сафари в Африка.

Аз винаги нося със себе си фотоапарат и обичам да снимам. След сафарито с групата посетихме Музея на изобразителното изкуство в град Моши, изходна точка на всички експедиции до Килиманджаро. Видях изложена една много голяма фотография, само че в черно- бяло, която беше идентична с една от моите снимки. Но фотографията струваше 5000 долара.

Тогава си казах, може би и аз  ставам за фотограф. Започнах курсове по фотография, за да науча някои основни правила във фотограията. Благодарение на първите ми учители – Александър Новоселски и Роберт Иванов и след това на професионализма на Софийска фотографска школа, имам смелоста да открия тази изложба и да ви покажа малка част от моите пътувания.

Те са свързани с много приятни емоции, което, предполагам, ще усетите, докато разглеждате моите фотографии“.
Людмила КАПИТАНОВА

Коментари

comments